Over bestellen

In onze webwinkel ziet u nieuwe en klassieke titels in ons veld, gecategoriseerd naar stroming en thema. De meeste van deze boeken zijn binnen 1 of enkele dagen leverbaar, zowel hier als bij u thuis.

Over enige tijd wensen we een goed functionerend bestel- en betaalproces online te hebben. Neem tot die tijd graag contact op met de winkel voor bestellingen of informatie. Dit gaat heel eenvoudig, middels het contactformulier, een bericht op onze Facebookpagina, een mailtje en telefonisch.

Au Bout du Monde werkt met dezelfde leveranciers en distributeurs als onze concurrenten en collega’s. Voor de meeste internationale en Nederlandse titels zijn levertijden, prijzen en verzendkosten dan ook dezelfde. Antiquarische, tweedehands en minder courante internationale titels verzorgen we eveneens graag voor u, met prijsopgaaf en verwachte leveringstijd vooraf.

Steun Au Bout du Monde graag met uw bestellingen en winkelbezoeken. Voor een gespecialiseerde boekhandel als de onze maakt dit alle verschil: we hebben daarmee de middelen om een waardevolle collectie en webwinkel te bouwen.