De ongenezen denkgeest genezen

Kenneth Wapnick

en cursus in wonderen in de praktijk – De centrale focus van dit boekje betreft het thema van lichaam en denkgeest, een thema waarop Kenneth herhaaldelijk terugkomt tijdens zijn lessen.

Het kan ook gezien worden als het thema vorm en inhoud dat zo vaak besproken wordt in Een cursus in wonderen. Het ego houdt zichzelf in stand door onze vereenzelviging met de uiterlijke of fysieke vorm ten koste van de inhoud van de denkgeest. In de context van dit boek zien we hoe ingenieus het ego ons gericht houdt op de uiterlijke symptomen van ziekte, waarvan de verbetering gezien wordt als genezing.

Ware genezing, echter, vindt plaats wanneer we de ware Genezer toestaan onze aandacht terug te brengen naar het symptoom van schuld in de denkgeest. Door dit te doen, worden onze ongenezen denkgeesten gereinigd van het onjuiste geloof in de werkelijkheid van schuld, waarbij de weg wordt vrijgemaakt om genezen genezers te worden. Onze erkenning dat ziekte en genezing alleen de denkgeest betreft is één van de belangrijkste doelen van de Cursus, want het is de basis van vergeving. Het is het doel van dit boek om het begrip van dit proces bij studenten te helpen bevorderen, want dit is een belangrijk deel van de reis naar genezing die we met Jezusmaken.

€14,75 – bestellen Includes 6% tax